Caféen info

Gårdbutikkens åbningstider:
Gårdbutikken er åben hver dag,
Søndag - onsdag: kl. 08.00 - 16.00
Torsdag - lørdag: kl. 08.00 - 21.00
(Der kan købes kaffe og kage)

Køkkenets åbningstider:
Restauranten er åben for frokostgæster torsdag, 
fredag, lørdag og søndag fra kl. 11.30 - 15.00
Om aftenen er der åbent: 
Torsdag 17.30 - 20.00
(mod forudbestilling) 
Fredag - lørdag 17.30 - 20.00

Bordbestilling:
74 82 00 40

NB. Der kan købes kaffe og kage i butikkens åbningstid.

daa

 

 

 

 

 

Åbner video i ny fane

CAFÉ/RESTAURANTklik_kaffebord - thumbnail

Torsdag, fredag, lørdag og søndag (kl. 11.30 - kl. 15.00) kan der bestilles frokost fra vores  MENUKORT

Du kan også nyde vores lækre aftenmenu torsdag, fredag og lørdag 

(kl. 17.30 - kl. 20.00) Husk at bestille bord.

Køkkenets 3 retter:

Forret      Kr. 79,-
Hovedret  Kr. 189,-
Dessert    Kr. 75,-

2 retter     Kr. 219,-
3 retter     Kr. 269,-

På andre tidspunkter kan der købes kaffe og kage i caféen.

 Vi bruger altid så mange af vores egne produkter som muligt - lige fra grøntsager til mel og kød.

Du kan reservere bord på booking@gramslot.dk eller på 74 82 00 40. 

 

META-slider-Vildtogvin_u_tekst

Vildt & vin

Lørdag d. 27. oktober 2018, kl. 17.30

Kom indenfor i varmen på Gram Slot, hvor vi har dækket op i de smukke sale til en aften i vinen og vildtets tegn.

Vi starter denne efterårsaften i slottets havestue med en aperitif og går dernæst ned i den stemningsfyldte vinkælder fra 1669, hvor slottets ejer, Svend Brodersen, fortæller om stedets historie og jagthistorier af både nyere og ældre dato. 
Fra vinkælderen går turen op til de stemningsfulde sale, hvor den 5 retters gastronomiske og vinøse aften finder sted.

Menuen tager afsæt i årstiden, med fokus på vildt, økologi og efterår – menuen og vinene er nøje udvalgt af vores chefkok, Anne Christine Just Christensen og vores vinimportør, Bent Hargaard.

Bent Hargaard har siden 2005 importeret vine af økologisk dyrkede druer til Danmark – og denne store interesse og passion for de ædle druer skinner tydeligt igennem når han, mellem retterne, fortæller om de forskellige vine. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne luksuriøse aften.

 

Arrangementet starter kl. 17.30 på slottet.

  • Velkomst: Decordi Labrusco, Emilia Romagna, Italien
  • Forret: Bisque af jomfruhummer – sprød kål – pære 
    Riesling, Weingut Stülb, Mosel, Tyskland
  • Mellemret: Terrin af gråand – syltede løg – figner 
    Montbazillac 1982, Domaine Monbouche, Bergerac, Frankrig
  • Hovedret: Rådyr – ryg og kølle – Brombær – Svampe 
    Pinot Noir Rouge, Domaine Aimestentz, Alsace, Frankrig
  • Ost: Unika ask – blomme – valnød
    Portvin Finest reserve, Casal dos Jordoes, Portugal
  • Dessert: Bagt æble – creme fraiche – mandel
    Eiswein, Mehofer, Wagram, Østrig

 

Pris kr. 995,-

Denne aften kan bookes ved at kontakte os på:
Tlf: 74 82 00 40
- eller ved at kontakte os på: booking@gramslot.dk

-------------------------------------------------------------------------

Du kan også holde din fest hos os.
Hvis du gerne vil holde en fest i hyggelige og rustikke omgivelser nær sø, å, park og slot, så er det muligt at holde fest både på slottet eller i de øvrige bygninger tilhørende Gram Slot. 
Sammen med køkkenchefen kan du sikre dig, at den unikke madoplevelse du ønsker, laves af årstidens friske danske råvarer. Mange af råvarerne kommer fra fra slottets eget økologiske landbrug.