Hurtigt madbrød

Sådan laver du et lækkert madbrød i ovn med soltørrede tomater

Et friskbagt madbrød smager og dufter dejligt, og det signalerer overskud, når du serverer et. Vi har fået kokken Per Thøstesen til at vise, hvordan du kan lave et hurtigt madbrød med soltørrede tomater. Se med i videoen, hvor Per viser, hvordan du kan lave et, der får tænderne til at løbe i vand. Den hurtige madbrødopskrift kræver få ingredienser og er rigtig let at lave, hvis du følger de trin, som Per viser.

NÅR ITALIEN MØDER SØNDERJYLLAND Det hurtige madbrød er et sønderjysk madbrød med et italiensk islæt. Kombinationen af sønderjysk kålpølse, soltørrede tomater, zucchini og græskarkerner giver en god og spændende smag. Madbrødsopskriften, som Per viser i videoen, kan serveres til mange forskellige retter som eksempelvis supper, diverse grillmenuer og andet. Du kan naturligvis også sagtens spise det som en lækker snack mellem hovedmåltiderne.

FORBEREDELSER TIL DET HURTIGE MADBRØD Før du går i gang med at tilberede det hurtige madbrød, er det en god idé at stille alle ingredienserne klar, så du hurtigt kan tilsætte dem, når du skal ælte dem ind i grunddejen. På den måde sparer du tid, da du ikke skal vaske dine fingre fri for dej, hver gang du skal tilsætte nye ting.