Vildtaften på Gram Slot
Pris 4- retters menu:
450,- pr. person
Pris 4- retters menu og vinmenu:
800,- pr. person
Vi starter med en rundvisning på Gram Slot, hvor Svend Brodersen vil fortælle om jagt, som har altid været en del af slottets historie.
Den aften tilbereder vores kokke en 4 retters menu, hvor de blandt andet vil bruge, vildt fra Gram Slots skove. Middagen vil være serveret i vores autentiske Herregårdsstald.
Tjener vil samennsætte en tilsvarende vinmenu af vores økologiske vine. Du kan altid bestille en alkoholdfri vinmenu.
Program:
17.00 – rundvisning på Gram Slot (Slotsvej 54; Parkering: Slotsvej 56) 18.00 – Middag med 4-retters menu på Gramgård i HerregårdsstaldeneMenu:
- Røget hjortecarpaccio med saltede mandler, havgusost, trøffelmayonnaise og syltede havtorn
- Vildtragout med grov mos af rodfrugter
- Vildtfiletm med svampe, løg og balsamico, dertil serveres cremet vildtsauce med blåost og små kartofler vendt i urtesmør.
- Moussekage a la gammeldags æblekage med noter af rom og kanel