koncerter_events_banner

VILDT & VINAFTEN

META-slider-Vildtogvin_u_tekst

 

Vildt & vin

Lørdag d. 27. oktober 2018, kl. 17.30

Kom indenfor i varmen på Gram Slot, hvor vi har tændt op i pejsen og dækket op i de smukke sale til en aften i vinen og vildtets tegn.

Vi starter denne efterårsaften i slottets havestue med en aperitif og går dernæst ned i den stemningsfyldte vinkælder fra 1669, hvor slottets ejer, Svend Brodersen, fortæller om stedets historie og jagthistorier af både nyere og ældre dato.
Fra vinkælderen går turen op til de stemningsfulde sale, hvor den 5 retters gastronomiske og vinøse aften finder sted.

Menuen tager afsæt i årstiden, med fokus på vildt, økologi og efterår – menuen og vinene er nøje udvalgt af vores chefkok, Anne Christine Just Christensen og vores vinimportør, Bent Hargaard.

Bent Hargaard har siden 2005 importeret vine af økologisk dyrkede druer til Danmark – og denne store interesse og passion for de ædle druer skinner tydeligt igennem når han, mellem retterne, fortæller om de forskellige vine.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne luksuriøse aften.

 

Arrangementet starter kl. 17.30 på slottet.

  • Velkomst: Decordi Labrusco, Emilia Romagna, Italien
  • Forret: Bisque af jomfruhummer – sprød kål – pære
    Riesling, Weingut Stülb, Mosel, Tyskland
  • Mellemret: Terrin af gråand – syltede løg – figner
    Montbazillac 1982, Domaine Monbouche, Bergerac, Frankrig
  • Hovedret: Rådyr – ryg og kølle – Brombær – Svampe
    Pinot Noir Rouge, Domaine Aimestentz, Alsace, Frankrig
  • Ost: Unika ask – blomme – valnød
    Portvin Finest reserve, Casal dos Jordoes, Portugal
  • Dessert: Bagt æble – creme fraiche – mandel
    Eiswein, Mehofer, Wagram, Østrig

 

Pris kr. 995,-

Denne aften kan bookes ved at kontakte os på:
Tlf: 74 82 00 40
- eller ved at kontakte os på: booking@gramslot.dk

Tilbud i forbindelse med dette arrangement:
Pris incl. overnatning i dobbeltværelse: kr. 1295,-  
(tillæg for enkeltværelse på kr. 200,-)